Het retourneren van je bestelling

Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, je product retourneren. Meldt je retour via een van onze contact opties of door het sturen van een e-mail naar info@shapedfit.nl. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden.

Na het aangeven dat je een product wilt retourneren heb je nog 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Shaped Fit zijn voor eigen rekening. Woon je in de buurt? Dan mag je het pakket ook afgeven op het retouradres.

Indien je het product wilt retourneren, vragen wij je het product in originele staat en verpakking (indien mogelijk) aan ons te retourneren. Heb je de verpakking niet meer of is deze niet meer geschikt voor retourzending? Verpak het product dan in een doos die zo goed mogelijk aansluit bij de omvang van het product.

Retouradres:
Shaped Fit
Brieversstraat 17
4529 GW Eede

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zullen wij het orderbedrag binnen vijf werkdagen crediteren.

Het is meer dan normaal dat je het product wilt passen, maar ga het product bijvoorbeeld niet een hele dag dragen. Mocht het product beschadigd zijn of meer dan gebruikt zijn dan nodig om het te passen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan je doorberekenen.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt dit via een van de contact opties aan ons doorgeven. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Deze kosten bedragen €4,10 per brievenbus-pakket.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retourtarieven buiten Nederland

Wil je een artikel retourneren buiten Nederland? In de tabel hieronder vind je de retourkosten van alle landen waar wij retouren van aannemen.

Land Retourtarief
België €13,-
Duitsland €13,-