Promotie voorwaarden

* Lees aandachtig voordat u deelneemt aan een van onze wedstrijden of promoties.

1. Promoties worden uitgedeeld door Shaped Fit. Op onze promoties zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan promoties is gratis. Voor deelname is mogelijk actie op of buiten het Social Media-platform vereist. De actie die vereist is om deel te nemen, wordt duidelijk beschreven in de promotie zelf.
3. Elke deelnemer kan slechts één keer deelnemen aan een promotie.
4. Deelnemers zijn verplicht om nauwkeurige, actuele en volledige informatie te verstrekken bij deelname aan een wedstrijd of promotie.
5. De duur van de promotie wordt aangegeven in de beschrijving van de promotie zelf.
6. Om deel te nemen, moet een deelnemer minimaal 16 jaar oud zijn en in het Nederland wonen. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
7. De loting van de winnaar is willekeurig en onpartijdig.
8. Winnaars worden persoonlijk of via Social Media op de hoogte gebracht binnen 5 werkdagen na het sluiten van de promotie. De manier waarop Shaped Fit contact opneemt met de winnaar, hangt af van de promotierichtlijnen.
9. Shaped Fit kan, naar eigen wil en zonder kennisgeving, deze promotievoorwaarden tijdens de promotieperiode wijzigen of de promotie zonder kennisgeving wijzigen, tenzij dit een nadeel van de deelnemer oplevert.
10. De resultaten zijn niet gecorreleerd.
11. Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen.
12. De persoonlijke gegevens die in de loop van promoties worden verkregen, worden door Shaped Fit gebruikt voor de specifieke promotie / wedstrijd en worden niet aan derden verstrekt.
13. In gevallen waarin deze voorwaarden niet worden verstrekt, zal Shaped Fit een beslissing nemen.
14. Deelnemers die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen van deelname worden uitgesloten.
15. Voor vragen en / of klachten kan de deelnemer contact opnemen met Shaped Fit via info@shapedfit.nl of via onze contactpagina.

Deze promotie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door, of in verband gebracht met onze Social Media-platforms (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube). U begrijpt dat u uw informatie aan de eigenaar van het Social Media-platform (Shaped Fit) verstrekt