heren hoodie

Maak kennis met het gezicht van Shapedfit.nl

 

Ik ben Brenda, multi passionate en veel 😉 altijd al geweest ook. Als geboren en getogen Zeeuws Vlaamse praat ik met een lichtelijk Zeeuws en Belgisch accent.
Samen met mijn man, Stephan heb ik 3 leuke kinderen (Leah, Waylon en Dex) en wonen we in het prachtige Breskens.
Sinds juni 2021 ben ik de trotse eigenaar van Shaped fit. Aangezien ik het heel leuk vind om mensen te inspireren en motiveren om van zichzelf te houden en te bewegen, mét plezier. Past Shaped fit natuurlijk heel erg goed bij! Want ook hier is mijn doel om het plezier in sporten door te geven met kleding waarin jij je prettig en zelfverzekerd voelt, zodat sporten nóg leuker wordt.

Stephan is de huis-fotograaf van Shaped Fit. Voor zijn werk is hij regelmatig een week van huis. Sinds de overname van Shaped fit is hij mede website beheerder.

Wat is mijn favoriete item?

Voor het hardlopen was ik op zoek naar een goede legging. Toen ik de Three pocket leggings van Shapedfit.nl voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast. Na het lezen van de reviews heb ik de broek direct besteld. Tijdens mijn rondje hardlopen in de Three pocket legging wist ik zeker: Dit is de ideale sportbroek! Doordat de legging een high waist heeft blijft hij super zitten en zakt hij niet af. De zakken zijn zo makkelijk: er is genoeg ruimte voor je telefoon, je sleutel of bijvoorbeeld een gelletje. Hij is squat-proof en schijnt niet door.

Bedrukking:

We bedrukken onze kleding zelf, zo kunnen we de kwaliteit goed in de gaten houden en zijn er meer mogelijkheden om dingen te personaliseren.
Ben je op zoek naar kleding met jouw logo of eigen touch? Ook dat kunnen we voor je regelen, stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden.

Voorraad en verzending:

Alles wat op de site op voorraad staat, hebben we ook echt op voorraad en verzenden we, op werkdagen, binnen 24 uur (uitzonderingen daargelaten).

Vragen, opmerkingen, complimenten of een klacht?

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je een vraag, opmerking, compliment of toch een klacht? Wij helpen je graag! Mail ons via: info@shapedfit.nl of stuur ons een bericht via de Whatsapp knop onderaan de pagina of het contactformulier. Een berichtje via Instagram of Facebook mag ook.

Ben jij net zo enthousiast als ons over onze producten? We vinden het erg leuk om dit terug te zien!
Deel een toffe foto van jou in je nieuwe Shaped outfit en tag ons met #shapedfitnl, #shapedfit, @shapedfit.nl en laat zien dat Shaped Fit voor iedereen is!

Geef een reactie