Heb jij een vraag aan ons? We zijn erg nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen.

Wij helpen jou graag met je vraag, suggestie, compliment of eventuele klacht. Heb je tips om onze producten, accessoires of diensten te verbeteren? Wij staan open voor feedback. 
Heb je vragen over de maat van een artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag verder om de perfecte outfit te vinden!

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

1. Via Social Media of E-mail:

Facebook
Instagram

info@shapedfit.nl

2. Via onderstaand contact formulier:


  Ik ben al klantIk ben geen klant

   

  Garantie

  Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat er iets kapot gaat of niet goed is. We raden je aan om je klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@shapedfit.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om klachten te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Shop je nieuwe outfit makkelijk en snel bij Shaped Fit!

  Bij Shaped Fit bieden we sportkleding en active streetwear aan met de perfecte mix van stijl en prestatie. We vinden het belangrijk dat je er altijd goed gekleed bij kunt lopen. Onze kleding is zo ontworpen dat het gedragen kan worden in de gym maar ook als sportieve kleding op straat, ook wel bekend als Active Streetwear. Makkelijk als je net uit de sportschool komt en dankzij de ‘pump’ je niet meer kunt omkleden. Geen enkel probleem, met de sportkleding van Shaped Fit hoef je je niet te schamen om over straat te lopen.

  Gemaakt van unieke stofmixen verkopen we bij Shaped Fit alleen hoge kwaliteit sportkleding en active streetwear waar je lange tijd plezier van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en presteer je volgende workout in stijl!