5 Stoere Fitness Blogs voor Mannen, deze moet je kennen!

5 Stoere Fitness Blogs voor Mannen, deze moet je kennen!

Tegenwoordig zijn er zoveel fitness blogs, lifestyle blogs, of andere healthy lifestyle blogs dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben het internet afgestruind naar fitness bloggers in Nederland om voor jou de vijf stoerste fitness blogs voor mannen op een rijtje te zetten.

De fitness blogs die hieronder genoemd worden zijn niet gerangschikt.

1. HijHem.nl dé online mancave

Iedere man zou er wel een willen hebben, een mancave. Hijhem.nl noemt zich dé online mancave. Opgericht in 2015, is HijHem een echte blog voor mannen, door mannen. De blog posts van HijHem worden gecombineerd met nuttige informatie en een leuke mannelijke schrijfstijl (recht voor de raap, scheldwoorden kom je dan ook regelmatig tegen).

Naast fitness blog artikelen over het trainen van je triceps en biceps vanuit huis plaatsen ze ook artikelen over superfoods, herenmode en cryptocurrency. Kortom, een heerlijk mannen fitness blog met genoeg onderbouwde informatie en humor.

2. Fitness blog voor de ‘Gym Junkie’

GymJunkies.nl, moeten we deze nog introduceren? Er is een grote kans dat je deze al kent. Toch vonden we het de moeite waard om deze op te nemen in onze lijst.

De naam Gym Junkies zegt het al, je vindt er alles voor de ‘gym junk’.

Van spiermassa opbouwen tot het drinken van alcohol en toch resultaat behalen. De blog van Gym Junkies heeft genoeg content om je uren te vermaken en je kennis op het gebied van fitness en voeding te verbreden.

3. Ooit de workout van acteur Ryan Reynolds van de film Deadpool willen zien?

Manners is een goed in elkaar stekende blog met up-to-date content. Dagelijks worden er nieuwe blog posts geplaatst in verschillende interessante ‘mannelijke’ categorieën. Net als vele andere fitness blogs verdelen ze hun content in Fitness en Health.

Maar wat maakt Manners nou zo uniek als fitness blog?

Naast de vele fitness en voedingstips, laat Manners je regelmatig zien wat bekende acteurs nou doen voor hun lichaam. Deze unieke informatie maakt Manners anders dan de rest, en krijgt daarom een plekje in onze vijf stoere fitness blogs voor mannen. Wie wilt er nou niet weten welke extreme workout Ryan Reynolds heeft gedaan voor de film Deadpool. Hou jij hem bij?

De extreme workout van Ryan Reynolds voor ‘Deadpool’

Vraag jij je nog steeds af hoe sommige acteurs er in slagen om er zo afgetraind uit te zien? Kijk bijvoorbeeld naar Ryan Reynolds in Deadpool.

4. Website van het jaar 2018, Fit.nl

Fit.nl is vier jaar geleden opgericht door studenten maar inmiddels uitgegroeid tot het grootste online sport- en gezondheidsplatform van Nederland en België.

“We begonnen FIT.nl vier jaar geleden, als een paar studenten die zich stoorden aan de hoeveelheid onjuiste informatie over sport en gezondheid op het internet. Als jonge enthousiastelingen willen we de vele sportfabeltjes de wereld uit helpen en daarom richtten we een website op met gratis wetenschappelijk onderbouwde tips.” – Fit.nl

Met meer dan 20 verschillende categorieën op het gebied van fitness en voeding, is Fit.nl een bekende bron van informatie geworden in de fitnesswereld. Dit wordt bevestigd door het winnen van ‘website van het jaar 2018’ in de categorie Fitness & Wellbeing!

Fit.NL Website van het jaar 2018

 

Congratz Fit.nl!

Streef jij nou naar een bodybuilders figuur op natuurlijke wijze? Fit.nl zocht uit wat er mogelijk is (met allemaal wiskundige formules en zo…).

5. 35 edities in 59 landen, dit Fitness Magazine heeft ook een blog

Als wij zeggen ‘het grootste magazine voor mannen’, waar denk jij dan aan? Grote kans dat Mens Health in je opkomt, en dat is ook niet zonder reden. Met meer dan 35 edities in 59 verschillende landen is Mens Health inderdaad het grootste magazine voor mannen.

35 edities doe je niet in een vingerknip.

Hier zijn ze dan ook al 32 jaar mee bezig #credits!

Naast het bekende magazine is Mens Health ook al jaren actief met een Fitness blog. Meer uitleg heeft dit fitness blog voor mannen ook niet nodig. Perfect fitness blog om weer even die extra motivatie te vinden.

Met deze 5 tips kom jij van die spillebeentjes af

Is deadliften slecht voor je?

That’s a wrap, of kwark, of kip. Maakt ook allemaal niet uit. We hopen dat je genoten hebt van deze blog post over fitness blogs voor mannen. Ken jij nog een blog die een plekje verdiend in deze top 5, laat het ons weten in de comments.

Presteer in stijl met Shaped Fitness

Geef een reactie